Και οι γιατροί με τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους της ΕΡΤ! Φόβοι και για άλλα λουκέτα

  • Iatropedia
Στο πλευρό του προσωπικού της δημόσιας τηλεόρασης τάσσονται οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) αλλά και άλλοι εργαζόμενοι στο σύστημα Υγείας που θεωρούν επαίσχυντη την απόφαση της κυβέρνηση να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας: “Τέλος δεν έχει η αθλιότητα της τρικομματικής συγκυβέρνησης, η οποία ανέλαβε ως εργολαβία την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού.

Μετά την δημόσια υγεία, την παιδεία, το νερό και τον ορυκτό πλούτο πήραν σειρά η δημόσια ενημέρωση και πληροφόρηση. Με μιαν επαίσχυντη ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου λοιδορούνται και διασύρονται συλλήβδην δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και αναγγέλλεται το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης”.

Οι γιατροί θεωρούν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν λουκέτα και σε νοσοκομεία και άλλες δομές. “Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν πως η τρόικα κατά την επίσκεψή της στο υπουργείο Υγείας πρόκειται να ζητήσει το κλείσιμο άλλων 5 Νοσοκομείων και 600 Τμημάτων και υποθέτουμε βάσιμα πως η κυβέρνηση θα συναινέσει.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί με αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων έχουν δηλώσει ρητά πρόθεσή τους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις προκειμένου να αποτραπεί η εκποίηση δημόσιων αγαθών, όπως εν προκειμένω της ΕΡΤ.

Δεν πάει άλλο! Ο τόπος μας πρέπει ν΄ απαλλαγεί άμεσα από την τρικομματική εταιρεία εργολαβιών, λουκέτων και δημοπρασιών”.