Καθηγητής Χειρουργικής από το ΓΝΑ Ιπποκράτειο ο συλληφθείς για φακελάκι

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
φακελάκι
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Iatropedia γνωστός καθηγητής χειρουργικής που δραστηριοποιείται στο ΓΝΑ Ιπποκράτειο είναι ο γιατρός που συνελήφθη καθώς φέρεται να πήρε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο.

Να σημειώσουμε ότι ο χειρουργός που φέρεται να χρηματίστηκε με «φακελάκι» δεν συνελήφθη με την μέθοδο του αυτόφωρου, αλλά πήρε άδεια και θ’ απαλογηθεί τη Δευτέρα.

Τι άλλες πληροφορίες υπάρχουν μέχρι στιγμής

Σύμφωνα με το newsit.gr, όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.

Δυστυχώς η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό.
Όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά πάγωσε. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από την δεύτερη επέμβαση.

Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ…

Έτσι ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία.

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.

Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες…

Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν