Καταγγελία -σοκ για αναισθησιολόγους του Αττικόν και την εκτελούσα χρέη διοικητού

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Είναι γιατρός και διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου "Αττικόν". Τυγχάνει δε σύζυγος βουλευτού Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Γεωργία (Γωγώ) Κωστοπαναγιώτου. Επειδή στο νοσοκομείο δεν υπάρχει ακόμα διορισμένος διοικητής, εκτελεί χρέη διοικητού, όπως συμβαίνει με γιατρούς σε όλη την χώρα μετά την εσπευσμένη παύση των προηγούμενων διοικητών στο ΕΣΥ. Το γεγονός όμως ότι υπέγραψε έγγραφο αναισθησιολόγων του νοσοκομείου που αρνήθηκαν να κάνουν προ ημερών εφημερία, την οδήγησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα καθώς λίγο έλειψε να πεθάνει ένας ηλικιωμένος με ειλεό.

Για την ιστορία, νέος διοικητής στο Αττικόν έχει επιλεγεί και περιμένει την δημοσίευση σε ΦΕΚ ο κ. Κωνσταντίνος Δραγώνας, πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και της Ανώτατης Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ ο οποίος είναι και υποψήφιος διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο / Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Διαβάστε τι έχει συμβεί με ηλικιωμένο ασθενή στο νοσοκομείο και την Ερώτηση στην Βουλή από το εκτενές ρεπορτάζ του newsit.gr