Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από νοσηλευτή σε βάρος ασθενούς στην Πάτρα

  • Iatropedia newsroom
Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας
Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ασθενούς απασχολεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας την Αστυνομία στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Tempo24, όπως καταγγέλθηκε νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας ασθενούς στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολλή προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν. Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί αν θα σχηματιστεί δικογραφία.

Όπως επίσης πληροφορείται το tempo24.news, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πήγαν στα σκουπίδια τουλάχιστον 215 εκατ. δόσεις εμβολίων για την Covid

Δέρμα: Ποια οινοπνευματώδη ποτά το βλάπτουν περισσότερο

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να τρώμε το πρωινό και το βραδινό μας