ΚΑΤ: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου

  • Γιάννα Σουλάκη
ΚΑΤ
Ενα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 30/9 στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Γυναίκα 55 ετών έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της μια γυναίκα που βρέθηκε το πρωί στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να λάβει φροντίδα από τους γιατρούς για ένα κάταγμα που είχε υποστεί στο χέρι. Η γυναίκα άφησε στο ισόγειο την 80χρονη μητέρα της που την συνόδευε και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στον 6ο όροφο του νοσοκομείου και πήδηξε το κενό.

ΚΑΤ: Άφησε την τσάντα της στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου

Η γυναίκα, η οποία είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι της βρέθηκε στις 10 το πρωί μαζί με την 80χρονη μητέρα της στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, όπου είχε ραντεβού για επανεξέταση. Ξαφνικά, η γυναίκα άφησε μόνη τη μητέρα της λέγοντάς της ότι ήθελε να επισκεφθεί την τουαλέτα.

Όπως έγινε γνωστό, πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε στον 6ο όροφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου βρίσκονται τα δωμάτια θέσεων. Πέρασε μπροστά από έναν θάλαμο νοσηλείας, στο οποίο νοσηλευόταν ασθενής και μπήκε στον επόμενο θάλαμο, τον διέσχισε και βγήκε στο μπαλκόνι. Αποφασισμένη να βάλει τέρμα στη ζωή της, άφησε την τσάντα της σε μία καρέκλα, πέρασε πάνω από κιγκλίδωμα της βεράντας και βρέθηκε στο κενό.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στην αναζωογόνηση, αλλά δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπε αργότερα η μητέρα της στους αστυνομικούς, η κόρη της υπέφερε από ψυχιατρική νόσο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν