«Καρατόμηση» ετοιμάζει για κάποιους διοικητές νοσοκομείων η ηγεσία του υπουργείου Υγείας

  • Iatropedia
Σχέδιο απομάκρυνσης άρον-άρον από το ΕΣΥ ετοιμάζει ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, για όσους δεν παραιτούνται από τις διοικήσεις νοσοκομείων με σκοπό να ολοκληρώσουν σχέδια αμφιβόλου νομιμότητας... Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτο!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Αναφορά στους διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων που δεν παραιτούνται απαιτώντας αποζημίωση, έκανε ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή την Κυριακή… Όπως δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, σε ενδεχόμενη αξιολόγησή τους, οι μισοί θα απομακρυνθούν ούτως ή άλλως…

«Αν τους αξιολογήσουμε, οι μισοί θα πρέπει να απομακρυνθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Το iatropedia είναι μάλιστα σε θέση να γνωρίζει ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επεξεργάζεται σχέδιο «καρατόμησης» όσων όχι μόνο αρνούνται να παραιτηθούν ως είθισται με την αλλαγή στην κυβέρνηση, αλλά προωθούν και αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασίες στα νοσοκομεία που διοικούν.

Στην αντίληψή μας μάλιστα έχουν πέσει και καταγγελίες εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικές κοινωνίες αλλά και στην Βουλή όπου έχουν καταγγείλει στον κ. Κουρουμπλή την συμπεριφορά διοικητού που «ξεπουλάει» περιουσία δημόσιου νοσοκομείου ακριτικής περιοχής και πλήρώνει μεγάλα ποσά για ανακαίνιση πτέρυγας που η ΔΕΑΠΝΟΜ έχει χαρακτηρίσει ακατάλληλη…