Καμάκι καρφώθηκε στον εγκέφαλο του και έζησε. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Μια παροιμία λέει, εκείνου που του μέλλει να πνιγεί ποτέ δεν θα πεθάνει. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε έναν νεαρό άνδρα στην Βραζιλία που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού την ώρα που “όπλιζε” το καμάκι για να πάει να ψαρέψει, δεν το είχε τοποθετήσει σωστά, το χοντρό λάστιχο του έφυγε από τα χέρια και το καμάκι με απίστευτη ταχύτητα διαπέρασε το μάτι του και σφηνώθηκε στον εγκέφαλο του. Αυτή είναι η ατυχία. Η τύχη είναι όπως θα δείτε και στο βίντεο, ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, το καμάκι δεν πείραξε κάποιο ζωτικό σημείο του εγκεφάλου, και μετά από πολύωρες επεμβάσεις ο άνδρας, έζησε. Έχασε μόνο το μάτι του.

Το περιστατικό συνέβη στο παραθαλάσσιο ψαροχώρι Petropolis στην Ανατολική Βραζιλία, μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων ανθρώπων που αμέσως κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Το καμάκι διαπέρασε το μάτι, τσάκισε τα οστά και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ο 32χρονος άνδρας, ο Bruno de Souza Coutinho, ούρλιαξε και σχεδόν αμέσως έπεσε προς τα πίσω με το καμάκι μήκους 25 εκατοστών να εξέχει από το αριστερό του μάτι. Δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του αλλά οι πόνοι ήταν δυσβάσταχτοι. Μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Santa Teresa, όπου οι γιατροί, χειρουργοί, νευροχειρουργοί, και άλλων ειδικοτήτων, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Όλοι πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρει και ότι το καμάκι έχει διαλύσει τον εγκέφαλο του. Όμως οι ακτινογραφίες έδειξαν κάτι άλλο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η διαδρομή του καμακιού αν και ήταν μέσα στον εγκέφαλο δεν πείραξε κανένα σημείο του εγκεφάλου και ο Bruno, μπορεί να έχασε τελικά το μάτι του, αλλά και θα μιλάει και θα κινείται και γενικά οι εγκεφαλικές του λειτουργίες θα είναι ανέπαφες, όπως πριν το ατύχημα. Στο βίντεο θα δείτε τους γιατρούς να μιλάνε αλλά και τις ακτινογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσείς πίνετε το νερό σας με λίγο λεμόνι; Κάντε το

Συγκλονιστικό: Χειρούργησε μόνος του τον εαυτό του. ΦΩΤΟ

Η πρόκληση της κανέλας: Το παιχνίδι θανάτου που σαρώνει στους νέους. ΒΙΝΤΕΟ

Ο θάνατος ανάλογα με τη ζωή που επιλέγετε. ΒΙΝΤΕΟ

Εσείς βάζετε γάλα στον καφέ σας; Ξανασκεφτείτε το