Κάλυψη των αναγκών νοσοκομείων σε αντισηπτικά από την EG Brands

  • Γιάννα Σουλάκη
αντισηπτικό
Η πανδημία COVID-19 έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες υγειονομικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο και η αντιμετώπισή τους έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις προσφοράς σε κάθε επίπεδο (ατομικό, εθελοντικό, αλλά και εταιρικό).

Σε αυτό το πνεύμα η EG Brands αποφάσισε να προσφέρει στα νοσοκομεία Αττικόν, Σωτήρια, Ευαγγελισμός, στο Θριάσιο, καθώς και στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, 5000 δοχεία των 500 ml του καθαριστικού προϊόντος χεριών με ήπια αντισηπτική δράση 30 δευτερολέπτων Herbarium Gel, αξίας 25.000 €, το οποίο είναι απολύτως σύμφωνο με τις προδιαγραφές ΕΝ 1500, ΕΝ1276.

Η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι πριν την κρίση είχε και εξαγωγική δραστηριότητα, μόλις καταγράφηκαν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, προχώρησε στην αποκλειστική διάθεση όλης της παραγωγής της στην Ελληνική αγορά με στόχο να μην υπάρξει καμία έλλειψη στα εγχώρια Σούπερ Μάρκετ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες να προστατευθούν έγκαιρα και αποτελεσματικά από τον ιό.

Η EG Brands διαθέτει στην ελληνική αγορά καθαριστικά τζελ χεριών με αντισηπτική δράση ήδη από το 2013 και είναι ένας από τους βασικότερους προμηθευτές των βασικών αλυσίδων λιανικής, φτάνοντας κάθε εβδομάδα στους 40 τόνους του προϊόντος Herbarium σε διάφορες συσκευασίες των 80, 500, και 1000 ml, καθώς και των 4 lt. Βασικό μέλημα της EG Brands ήταν και παραμένει, η διατήρηση χαμηλών τιμών, γι’ αυτό ακόμη και σήμερα οι τιμές των προϊόντων συγκρατούνται στα προ κρίσης επίπεδα. Ειδικά δε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, πρόθεση της εταιρίας είναι να προχωρήσει σε οριακές τιμολογιακές προσαρμογές παρά το γεγονός ότι ήδη σε διεθνές επίπεδο έχει καταγραφεί σημαντική αύξησης των τιμών των πρώτων υλών και συσκευασιών.

Με την ευκαιρία, η EG Brands θα ήθελε να συγχαρεί όλο το προσωπικό, που εργάζεται αδιαλείπτως και με αυταπάρνηση, κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, προκειμένου να συνεχίσει η αδιάληπτη προμήθεια της αγοράς με αντισηπτικά. Τους ευχαριστούμε.