Καιρός: Θυμίζει κάτι από χειμώνα, με χιόνια και καταιγίδες

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
καιρός
Με... χειμωνιάτικη διάθεση ο καιρός, μπαίνει η Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό δεν έχει να κάνει με τις εξελίξες στην οικονομία!

Ο καιρός αλλάζει και θυμίζει ξανά χειμώνα με βροχές, καταιγίδες ακόμη και χιόνια στα ορεινά! Οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται για σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά των βορειοδυτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από το βράδυ στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 1000 μέτρα). Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που αργά το βράδυ στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου (πάνω από 1000 μέτρα). Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 που από το βράδυ θα γίνουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.gr