Και το «Σκυλίτσειο» Χίου χωρίς εργολάβους καθαριότητας…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μετά το ΓΝΑ "Ευαγγελισμός", και το "Σκυλίτσειο" Χίου προχώρησε στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων με τους ανθρώπους της καθαριότητας δίνοντας τέλος στη "δράση" των εργολάβων στο χώρο του νοσοκομείου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοικήτριας:

Στις 1.1.2018 έλαβε τέλος, μετά από το 13 χρόνια , το καθεστώς των εργολάβων καθαριότητας στο «Γ.Ν.ΧΙΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ ». Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύναψη δεκαεπτά (17)  ατομικών συμβάσεων εργασίας στον τομέα της καθαριότητας ενώ είχαν συναφθεί  με την ίδια διαδικασία επιπλέον  δεκαπέντε ( 15) ατομικές συμβάσεις στον τομέα της σίτισης  και φύλαξης.

Οι προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τα ορισθέντα κριτήρια του άρθρ. 63 του Ν.4430/2016, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρ. 21 του Ν.2190/1994 υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ.

Οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν από τις Επόπτριες Δημοσίας Υγείας και την Νοσηλεύτρια της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου μας ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά  στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που  συνεπάγεται η εργασίας στον ευαίσθητο χώρος της υγείας .

Εκ της Διοίκησης

Η Διοικήτρια του Γ.Ν.Χίου «Σκυλίτσειο»

Ελένη Δ. Κανταράκη

Χθες το iatropedia είχε μεταδώσει ωστόσο και το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΕΙΝΑΠ και προέδρου του ΣΕΝΕ, Ηλία Σιώρα, ο οποίος δίνει μια άλλη διάσταση στις ατομικές αυτές συμβάσεις. Διαβάστε την εδώ.