Και νέα προκήρυξη 953 θέσεων για τις ΤΟΜΥ…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά 953 γιατρών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) προκήρυξε ...πάλι το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδου Ιατρικής Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας 809 θέσεις και ειδικότητας Παιδιατρικής 144 θέσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και
υποχρεωτικά προσόντα, να υποβάλουν μία και μόνο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα
απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω: προκηρυξη τομυ

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη προκήρυξη δεν υπήρξε το αναμενόμενο από το ΥΥΚΑ ενδιαφέρον καθώς τα χρήματα είναι λίγα και αμφιβόλου …προελεύσεως. Δηλαδή είναι γνωστό ότι πρόκειται για χρήματα ΕΣΠΑ που διαρκούν για 2 χρόνια και μετά ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει δυνατότητα μονιμοποίησης των γιατρών αυτών. Αλλά αυτήν την πρόθεση της ηγεσίας του ΥΥΚΑ δεν μπορεί κανείς να την εγγυηθεί ότι τελικά θα καταφέρουν να την κάνουν πραγματικότητα.

Και ως εκ τούτου, δυσκολεύονται οι γενικοί γιατροί και οι παιδίατροι να ενταχθούν σε ένα σύστημα πρωτοβάθμιας με πειραματικό χαρακτήρα που δεν έχει καν εξασφαλίσει την μακροχρόνια πληρωμή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν