ΚΑΕ Ρεθύμνου: Δίπλα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων

Επισκέφτηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στο Γουδή για να τους ευχηθούν «Καλές Γιορτές» και «Καλή Ανάρρωση» και να τους προσφέρουν δώρα.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της ομάδας Ρέθυμνο Cretan Kings (ΚΑΕ Ρεθύμνου), Ηρακλή Μανουκαράκη, μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ομάδας και διοικητικά στελέχη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Μανώλη Κεφαλογιάννη, τους κυρίους Γιάννη και Στέλιο Καλαϊτζάκη, τον κύριο Γιώργο Κούμουλο, τον κύριο Βαλάντη Χόμπη, την κυρία Ναταλία Βορριά και τον κύριο Νίκο Τζανιδάκη, καθώς και με τους παίκτες της Ομάδας Χάρη Γιαννόπουλο, Άγγελο Δραγάτη, Travis Daniels, Malcolm Armstead και Anthony Lee.

Επίσης κατά την επίσκεψη έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά.

Λίγο νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, ο Πρόεδρος της Ρέθυμνο Cretan Kings κύριος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Πρόεδρος του «Ερασιτέχνη» και μέλος του Δ.Σ. της Ρέθυμνο Cretan Kings, κύριος Γιάννης Καλαϊτζάκης και ο κύριος Στέλιος Καλαϊτζάκης, είχαν ιδιαίτερη συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

 

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends