ΙΣΑ: Προσφορά αγάπης για τους πρόσφυγες

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των πολιτών για τους πρόσφυγες συνεχίζεται καθώς για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν χθες στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε για τους πρόσφυγες» του ΣΚΑΪ, που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδικότερα συγκεντρώθηκαν 31 σακούλες με φάρμακα, στην ενορία της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό και 29 σακούλες με φάρμακα στο εμπορικό κέντρο Galeria στη Γλυφάδα.

Στη δράση, στην οποία η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, συμμετείχαν εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης δήλωσε «ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η μεγάλη προσφορά τους για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και με διεθνές κύρος φορέα ανθρωπιστικής βοήθειας και φιλανθρωπικού έργου, εγκαινιάζουμε μία συνεργασία με ισχυρή ανθρωπιστική διάσταση με στόχο οργανωμένα και συντεταγμένα να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη παροχή βοήθειας προς πρόσφυγες και μετανάστες σε διάφορους δήμους ανά την επικράτεια».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν