ΙΣΑ: Να προλάβετε το «ναυάγιο» της ΠΦΥ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο ΙΣΑ καλεί το υπουργείο Υγείας, να αποτρέψει το ναυάγιο του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να αποκαταστήσει τα δίκαιο αίτημα των ιατρών των Μονάδων του πρώην ΙΚΑ σχετικά με το εργασιακό καθεστώς τους.

Επισημαίνουν από τον ΙΣΑ:

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το υπουργείο Υγείας, να αποτρέψει το ναυάγιο του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και να αποκαταστήσει τα δίκαιο αίτημα των ιατρών των Μονάδων του πρώην ΙΚΑ, σχετικά με το εργασιακό καθεστώς τους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθεί στην έξοδο το αξιόμαχο προσωπικό των Μονάδων της ΠΦΥ, δίνοντας τη χαριστική βολή στο νέο σύστημα πριν ακόμα να ξεκινήσει η λειτουργία του.

Ο ΙΣΑ ζητά να μην απολυθεί κανένας ιατρός και να δοθεί άμεσα πολιτική λύση προκειμένου να μην καταρρεύσει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Υγεία χωρίς γιατρούς δεν γίνεται.

Ζητούμε ένα αξιόπιστο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας το οποίο θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες και θα αξιοποιεί το υψηλά εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό της χώρας ,με αξιοπρεπείς και δίκαιους όρους εργασίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν