ΙΣΑ: Να αναβληθεί η εσπευσμένη ψήφιση του νέου ΕΚΠΥ στον ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ
Ο ΙΣΑ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη με την οποία ζητά να αναβληθεί η σημερινή ψήφιση του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, για να ενημερωθούν οι φορείς και να εκφέρουν τη γνώμη τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρη Μπερσίμη με την οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την εσπευσμένη και αιφνιδιαστική ψήφιση του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ και ζητεί να αναβληθεί η σημερινή ψηφοφορία του Κανονισμού προκειμένου να ενημερωθεί ο ΙΣΑ και οι υπόλοιποι φορείς για να εκφέρουν τη γνώμη τους και να παρευρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο που θα συζητηθεί ο ΕΚΠΥ.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τονίζει :

«Ο Κανονισμός των Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ διευθετεί κρίσιμα ζητήματα, για τους ασφαλισμένους και τους παρόχους της υγείας. Θεωρούμε απαράδεκτο να ψηφίζεται εσπευσμένα χωρίς να προηγηθεί διάλογος, με τους φορείς και χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι ομάδες των ασθενών που πρόκειται να πληγούν από τυχόν αστοχίες του Κανονισμού. Ζητούμε να αναβληθεί η σημερινή ψηφοφορία του και να ακολουθήσει -ουσιαστικός και όχι προσχηματικός – διάλογος με τον ΙΣΑ και τους εκπροσώπους των Συλλόγων ασθενών. Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς»!

Διαβάστε στο iatropedia Αλλαγές σε συνταγογράφηση, χορήγηση ακριβών φαρμάκων και λειτουργία των φαρμακείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν