ΙΣΑ: Αναζητούνται ληξιπρόθεσμα χρέη Ταμείων για τα έτη 2011 και 2012…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο ΙΣΑ απέστειλε επιστολή προς την διοίκηση του ταμείου των τραπεζιτικών υπαλλήλων την οποία κοινοποιεί και στην αρμόδια υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ, ζητώντας να ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις για τα έτη 2011 και 2012 καθώς ενώ τα άλλα ταμεία που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ δείχνουν κάποια κινητικότητα, το ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ επιδεικνύει "αδράνεια"...

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

Προς την Οικονομική Υπηρεσία και τον Υπεύθυνο Λογιστηρίου του ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ

(ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ)

Κοιν. Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ κ. Κώστα Μπαρούς

Αθήνα, 30/11/2016

Θέμα: Ο ΙΣΑ ζητά από το ΤΑΑΠΤΓΑΕ ενημέρωση για την εξέλιξη της αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα έτη 2011 και 2012.

Παρότι τα περισσότερα ταμεία τα οποία εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες εκκαθάρισης για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων τους προς τους παρόχους υγείας, για τα έτη 2011 και 2012, όπως ορίζεται στον 4430/2016, το Ταμείο σας έχει επιδείξει αδράνεια, με αποτέλεσμα να αγνοούμε πλήρως πως θα εξελιχθεί η κατάσταση αυτή.

Παρακαλούμε όπως άμεσα μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αποπληρωμής των μελών μας, καθότι αφορά ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας για τον βιοπορισμό τους, άλλως επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν