ΙΣΑ: Αυτά είναι τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό που πρέπει να τηρούμε στις παραλίες

  • Γιάννα Σουλάκη
ΙΣΑ
Με σύνθημα «παραλία και προστασία», ξεκίνησε η ενημερωτική δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί σε 21 οργανωμένες αλλά και ελεύθερες παραλίες της Αττικής. Δείτε τα μέτρα που θα πρέπει να τηρούμε όλοι στις παραλίες.

Η δράση που στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού στις παραλίες όλης της χώρας, θα γίνει σε 21 οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες της Αττικής, στις οποίες θα διανεμηθούν 65.000 έντυπες οδηγίες και αντισηπτικά στους λουόμενους. Η δράση θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως είναι η ώρα να τηρήσουμε τα μέτρα με ευθύνη, ώστε να χαρούμε ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι:

«Αυτή την ώρα που επιχειρείται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ η ατομική ευθύνη. Μπορούμε να χαρούμε τις διακοπές μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές στην παραλία, αρκεί να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Ο πόλεμος με την πανδημία συνεχίζεται, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας και την κοινωνία και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε ποιες είναι οι οδηγίες για ασφάλεια στις παραλίες

Το φυλλάδιο που θα διανεμηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας περιλαμβάνει οδηγίες σε δύο γλώσσες ( ελληνικά και αγγλικά).

Δείτε τις οδηγίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν