Ήρθαν στα …χέρια Λοβέρδος Βαρνάβας!

  • Iatropedia
Σε έναν απίστευτο τσακωμό on air εξελίχθηκε μια τηλεοπτική συζήτηση με βασικό θέμα την υγεία μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και του προέδρου της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα στον τηλεοπτικό “αέρα” του Σκάι, ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Η έκρηξη επήλθε όταν ο κ. Βαρνάβας αποκάλεσε τον κ. Λοβέρδο ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων. Τότε, παρενέβη ο κ.Λοβέρδος τηλεφωνικά και αποκάλεσε τον κ.Βαρνάβα άνανδρο που παριστάνει τον γιατρό.

Ο κ.Λοβέρδος επανειλημμένα ζητούσε από τον κ. Βαρνάβα να πει ονόματα για να στηρίξει την καταγγελία του. Ο κ.Βαρνάβας δεν απαντούσε και τότε ο πρώην υπουργός Υγείας του είπε ότι «το παίζει γιατρός».

«Είμαι γιατρός. Δεν το παίζω γιατρός», απάντησε ο κ. Βαρνάβας και συνέχισε: «Δεν το παίζω υπουργός όπως κάνατε εσείς με τον 46 παρατρεχάμενους σου. Διέλυσες το ΕΣΥ και δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι ενώπιον του Ελληνικού λαού. Είσαι ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων.»

Τότε εξοργισμένος ο κ.Λοβέρδος τον αποκάλεσε δειλό, ψεύτη, συκοφάντη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του κ.Βαρνάβα ήταν ότι τον προκαλεί αν θέλει να του κάνει μήνυση και κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση προτίμησε να δώσει σε τοκογλύφους 430 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει να ψοφήσει το σύστημα Υγείας. Ο κ.Λοβέρδος αποσαφήνισε πως δεν πρόκειται να προβεί σε μηνύσεις καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αντιδεοντολογικό δεδομένου ότι ο κ.Βαρνάβας δεν μπορεί να πράξει το ίδιο επειδή είναι πολιτικός.

Οι δύο άνδρες έδωσαν ραντεβού τηλεοπτικά αύριο προκειμένου να εκθέσουν τα επιχειρήματά τους.