Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Στόλισαν δέντρο στη χθεσινή εφημερία μετά τη μείωση των εισαγωγών

  • Γιάννα Σουλάκη
Ιπποκράτειο
Ένα μήνυμα ελπίδας για τη χώρα μας, έρχεται μέσα από την καρδιά της μάχης κατά του κορονοϊού: Από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι μετά την πρώτη εφημερία που καταγράφηκε μείωση των εισαγωγών, βρήκαν το κουράγιο και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κι έστειλαν ένα χαρμόσυνο μήνυμα σε όλους τους Έλληνες...

Σε έναν συγκινητικό συμβολισμό, για την ελπίδα που χαράζει μέσα στην ζοφερή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού, οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ανακούφισή τους δεν περιγράφεται, όπως είπαν, μετά τη μείωση των εισαγωγών ασθενών στο Νοσοκομείο στη χθεσινή εφημερία, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμά τους αναφέρουν:

«Οι εργαζόμενοι -ιατροί και νοσηλευτές- της Α’ Παθολογικής Covid19 κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες «Καλά Χριστούγεννα». Χθες ήταν η πρώτη εφημερία που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία !!!», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και ευχήθηκε περαστικά σε 7 άτομα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, που νοσούν στη συγκεκριμένη κλινική:

«Οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στόλισαν χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τους ασθενείς στη κλινική. Για να απαλύνουν το πόνο τους όπως μου είπαν. Μάλιστα ήταν συγκινητικό που αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα. Έχουν δεθεί μαζί τους. Μας επισήμαναν ότι έχουν νέους ανθρώπους που νοσηλεύονται και που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση. Γι’ αυτό προσοχή. Χρόνια πολλά. Να γυρίσουν όλοι οι ασθενείς γεροί σπίτι τους. Περαστικά στους 7 συναδέλφους που νοσούν από κορονοϊό στην εν λόγω κλινική στη προσπάθεια να τους περιθάλψουν τους ασθενείς», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε τη φωτογραφία από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν