Υπουργείο Υγείας: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία του ακτινοθεραπευτικού στο Παίδων»

  • Iatropedia
Γονείς και γιατροί αγωνιούν οπότε η διαβεβαίωση του υπουργείου Υγείας έρχεται σαν βάλσαμο... Παρόλα αυτά για να υλοποιηθεί, πρέπει οι οποίες προσλήψεις να γίνουν άμεσα!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ένας ακόμα επικουρικός γιατρός θα αναλάβει υπηρεσία στο τμήμα ενώ ολοκληρώνεται και η διαδικασία πρόσληψης επιμελητή B'.

Ως εκ τούτου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας καθησυχάζει τους γονείς που αγωνιούν για τις ακτινοθεραπείες των παιδιών με καρκίνο.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του υπουργείου:

Το υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι δεν υφίσταται κανένα ζήτημα σχετικά με τη λειτουργία του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Αυτή τη στιγμή στο εν λόγω Τμήμα υπηρετούν 2 επικουρικοί ιατροί (η πρόσληψη του δεύτερου πραγματοποιήθηκε το Μάιο) και επίκειται η πρόσληψη και τρίτου επικουρικού ιατρού.

Επιπροσθέτως εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας (δημοσίευση σε ΦΕΚ) τοποθέτησης Επιμελητή Β΄ , ύστερα από την αποχώρηση της μόνιμης ιατρού που προσέφερε μέχρι πρότινος τις υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο τμήμα.