Υπόθεση φακελάκι-Ευαγγελισμός: Αναζητούνται ποιοι άλλοι γνώριζαν! Τι ψάχνουν οι αρχές

  • Iatropedia
Σε βάθος έρευνα έχει ξεκινήσει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 66χρονου ο οποίος περίμενε 18 ημέρες για να χειρουργηθεί.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Και μπορεί επισήμως ο υπουργός υγείας να διέταξε ΕΔΕ για να διαπιστωθεί από το νοσοκομείο εάν ο θάνατος του άτυχου άνδρα μπορεί να οφείλεται στην καθυστέρηση, στην πραγματικότητα όμως άλλα στοιχεία αναζητούνται.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του iatropedia.gr αναζητούνται και πρόσωπα που πιθανώς να γνώριζαν για τη σκόπιμη καθυστέρηση της χειρουργικής επέμβασης επί 18 ημέρες.

Μάλιστα η έρευνα εστιάζεται εάν η συγκεκριμένη τακτική έχει ακολουθηθεί σε πόσα και ποια περιστατικά ακριβώς το προηγούμενο διάστημα.

Άλλωστε στα περισσότερα νοσοκομεία είναι συνήθως κοινό μυστικό για το ποιος γιατρός παίρνει φακελάκια και με ποιους …βοηθούς στο έργο του οι οποίοι δε φεύγουν και πάντα με άδειες τσέπες.

Στην έρευνα που ξεκίνησε θα γίνει λεπτομερής εξέταση τόσο του περιστατικού με τον άτυχο 66χρονου και τις ακριβείς συνθήκες όσο και τα προηγούμενα περιστατικά του συγκεκριμένου γιατρού.

Αναμένεται να ερωτηθούν και οι εργαζόμενοι που συνεργάζονταν στην ομάδα του γιατρού, δεδομένου πως πλέον η υπόθεση έχει λάβει τελείως διαφορετική πλοκή καθώς δεν πια για ένα απλό φακελάκι. Η δικαιοσύνη με βάση και τις δηλώσεις του ιατροδικαστή Καρακούκη αναζητά τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα ώστε να μπορεί στη συνέχεια να αποφανθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κι άλλα μαϊμού πτυχία στο ΕΣΥ! Ποιον απομάκρυνε ο Βορίδης

Γιατροί με διαδικασίες εξπρές στο ΕΣΥ! Οι πρώτοι τυχεροί

Υπό διάλυση τα νοσοκομεία της περιφέρειας! Βροχή παραιτήσεων από γιατρούς

Επιδόματα «καθαρά» και χωρίς φορολογία για τους νοσοκομειακούς γιατρούς! Τι θα διεκδικήσουν