instadoctor: Το ραντεβού με το γιατρό γίνεται πιο… άμεσο από ποτέ!  

  • Iatropedia newsroom

Το instadoctor.gr αναμένεται να γίνει το αγαπημένο εργαλείο για κάθε γιατρό! Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα εύρεσης ιατρών αποτελεί τον πιο αξιόπιστο, γρήγορο και εύκολο τρόπο για να βρει κάποιος τον ιατρό που ψάχνει από το διαδίκτυο και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Έτσι αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε γιατρό που θέλει να αυξήσει την πελατεία του. Το καλύτερο;  Μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κερδίζοντας 5 ραντεβού ώστε να γνωρίσετε την πλατφόρμα, χωρίς καμία δέσμευση να συνεχίσετε εάν δεν το θέλετε.

Γιατί να επιλέξει ένας γιατρός το instadoctor.gr;

Στο instadoctor.gr θα μπορέσει κάθε γιατρός να προβληθεί στα αποτελέσματα αναζήτησης ενός χρήστη που ψάχνει την ειδικότητά του και την περιοχή του. Έτσι κερδίζετε στοχευμένη διαφήμιση και άρα σίγουρους πελάτες! Επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς για ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ μέχρι να λάβετε τα 5 πρώτα ραντεβού σας ΧΩΡΙΣ καμία δέσμευση να συνεχίσετε!

Αυτό που ίσως αναρωτηθεί κανείς είναι αν θα έχει κέρδος από αυτήν την πλατφόρμα. Το πιο σημαντικό ίσως από όλα λοιπόν είναι ότι στο instadoctor.gr δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Ακόμα και αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κανονική εγγραφή το κόστος θα είναι το μισό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ το instadoctor.gr σας προσφέρει και εγγύηση ελάχιστων ραντεβού! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγείτε ζημιωμένοι από την υπηρεσία.

Η ευκολία στη χρήση της πλατφόρμας αποτελεί ακόμη ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Η διαδικασία για κλείσιμο ραντεβού είναι απλούστατη: Εσείς ενημερώνεστε άμεσα με email και sms σε κάθε ραντεβού που σας κλείνουν και προχωράτε στην αποδοχή του. Στο διαχειριστικό, στο οποίο μπορείτε να μπείτε από κάθε συσκευή, θα βρείτε το ημερολόγιο στο οποίο θα μπορείτε να δείτε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού σας, να προσθέσετε όποιο άλλο ραντεβού επιθυμείτε και να ορίσετε τη διαθεσιμότητά σας. Αν θέλετε μπορείτε να το συνδέσετε και με το δικό σας Google Calendar. Ακόμη, στο dashboard της πλατφόρμας μπορείτε με ευκολία να επεξεργαστείτε όλα τα στοιχεία σας και να δείτε αναλυτικά στατιστικά δεδομένα και γραφήματα που δείχνουν τη δημοτικότητα του προφίλ σας.  Εξίσου χρήσιμο μπορεί να σας φανεί ότι σας δίνεται ακόμη η δυνατότητα για online ραντεβού με τους πελάτες σας με τηλεδιάσκεψη.

Τέλος, μπορείτε να αυξήσετε την προβολή σας και να εμφανίζεστε πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης του instadoctor.gr με την προώθηση προφίλ. Ενώ για όσους επιθυμούν επιπλέον προβολή και αναγνωρισιμότητα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δημοσιεύετε άρθρα στο blog μας. Τα άρθρα αυτά θα προβάλλονται από την ιστοσελίδα μας, μέσα από τις στοχευμένες marketing εκστρατείες μας και τις μηχανές αναζήτησης.

Για ό,τι χρειαστείτε υπάρχει εξειδικευμένη και άμεση υποστήριξη. Τηλεφωνικά και μέσω chat θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σας καθοδηγήσει ώστε να λύσετε κάθε σας πρόβλημα και να προβάλλετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες σας. Βασίζουμε τη συνεργασία μας σε μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία θα χτίσουμε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας! Ξεκινήστε σήμερα τη δωρεάν εγγραφή σας και επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε διευκρίνιση.