Ημερίδα για την διατήρηση της δυνατότητας αναπαραγωγής

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής (Ε.Ε.Δ.Α.) σε συνεργασία με και υπό την αιγίδα της Α’ και Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν την 1η Ημερίδα με θέμα «Ελπίδα για το Μέλλον», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 08:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της κλινικής ΙΑΣΩ στο Μαρούσι.

Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής (Ε.Ε.Δ.Α.) σε συνεργασία με και υπό την αιγίδα της Α’ και Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν την 1η Ημερίδα με θέμα «Ελπίδα για το Μέλλον», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 08:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ, Λ. Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.
Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της ογκολογίας και της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν χαράξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση νέων ασθενών με καρκίνο, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια μετά την αποθεραπεία τους.
Στην ημερίδα διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καλύψουν όλα τα θέματα διατήρησης αναπαραγωγής τόσο από την πλευρά των γυναικολόγων αλλά και των ογκολόγων χημειοθεραπευτών και των χειρουργών μαστού.

Την έναρξη των εργασιών της επιστημονικής εκδήλωσης θα κηρύξουν οι κ.κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, Γεώργιος Κρεατσάς, καθηγητής, διευθυντής Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Παρασκευάς Πετρόπουλος, μαιευτήρας -γυναικολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής τμήματος Μ/Γ Υπερήχων ΙΑΣΩ, γενικός γραμματέας ΕΜΓΕ και Νικόλαος Βλάχος, αναπλ. καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διατήρησης Αναπαραγωγής (Ε.Ε.Δ.Α.).

Επιστημονικά υπεύθυνος της ημερίδας είναι ο κ. Νικόλαος Βλάχος.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 6383949 και 210 6074205.