Ημέρα Καρδιάς 2016 – Tai chi και αρχαία ελληνική μουσική για την υγεία της καρδιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την Ημέρα Καρδιάς, την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα. Στάλθηκε το μήνυμα της άσκησης ως μέσο πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων με τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα tai chi που παρουσίασε ο δάσκαλος Γιάννης Κωστόπουλος.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης από το Ωνάσειο για την Ημέρα Καρδιάς, οι παρευρισκόμενοι εκτέθηκαν στον πρωτότυπο και σπάνιο ήχο της αρχαίας ελληνικής λύρας που δεξιοτεχνικά ερμήνευσε ο συνθέτης και σολίστας Νίκος Ξανθούλης. Τον συνόδευσε στο βιολοντσέλο η Χριστίνα Κολοβού. Η φετινή εκδήλωση είχε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι εστίασε στη σημασία που έχει για την υγεία, η συνδυασμένη άσκηση Νου και Σώματος.

Το Ωνάσειο ευχαριστεί τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρεία «Βίκος» και το κοινό που συμμετείχε με ενθουσιασμό.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο τονίζει σταθερά μέσω των δράσεων για την Ημέρα Καρδιάς τη θεμελιώδη αξία της πρόληψης στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

 

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends