Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στήριξη στους πληγέντες

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Βοήθεια έχει αποστείλει ήδη το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων από τις φωτιές στην Αττική ενώ δωρεάν καύσιμα θα δώσει για τα οχήματα ρου ΕΕΣ και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε τι αναφέρουν σε ανακοίνωση του ιδρύματος:

Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών αποτελούν μια πρωτοφανή εθνική τραγωδία.  Η απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, ανάμεσα στους οποίους βρέφη και μικρά παιδιά, έχει βυθίσει σε ανείπωτο πένθος ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές είναι απαραίτητο να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

Το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη είναι σε επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς προκειμένου να στηριχθούν με κάθε τρόπο οι συμπολίτες μας που μέσα σε λίγες ώρες είδαν τις οικογένειες, τα σπίτια και τις περιουσίες τους να χάνονται.

Σε συνεννόηση με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, και προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των πληγέντων, το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απέστειλε, ως πρώτο άμεσο βήμα βοήθειας, είδη πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, o Όμιλος Βαρδινογιάννη, θα παρέχει δωρεάν καύσιμα στα οχήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να πραγματοποιούν τις απαραίτητες μετακινήσεις από και προς τις πληγείσες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν