ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ: Νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ
Την έβδομη κατά σειρά μονάδα του εγκαινίασε ο Όμιλος Ιατρόπολις στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για μία Διαγνωστική Μονάδα που βρίσκεται στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, και μπορεί να εξυπηρετεί τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα.

Μία ακόμα διαγνωστική μονάδα, την έβδομη κατά σειρά, εγκαινίασε ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ. Η νέα, πλήρως εξοπλισμένη Διαγνωστική Μονάδα βρίσκεται στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, και αποτελεί επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ διαθέτει ήδη πέντε Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη Ογκολογική Κλινική, εξυπηρετώντας 4.000 ασθενείς καθημερινά.

Η νέα Διαγνωστική Μονάδα στην οδό Πατησίων θα παρέχει υπηρεσίες με 12 πλήρως εξοπλισμένα τμήματα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

Η νέα Μονάδα εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου παρουσία πλήθος κόσμου. Λειτουργεί σε έκταση 2.500 τ.μ., σε ιδιόκτητο κτίριο το οποίο κατασκευάσθηκε με προδιαγραφές διαγνωστικού κέντρου.

Στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι να καλύψει με τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, καλύπτοντας τους κατοίκους με όλες τις διαγνωστικές και εργαστηριακές υπηρεσίες.

Η Μονάδα είναι στελεχωμένη με 65 εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, ειδικούς τεχνολόγους καθώς και διοικητικό προσωπικό. Έχει τη δυνατότητα να καλύψει τουλάχιστον 400.000 κατοίκους του κέντρου και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές.

Και αυτή η Μονάδα του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και με ασφαλιστικές εταιρείες.

Και ψηφιακή παράδοση αποτελεσμάτων

Το νέο κέντρο του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 800 ασθενείς την ημέρα. Μπορεί επίσης να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λόγω του υπερσύγχρονου συστήματος οργάνωσης που διαθέτει, αλλά και της μακροχρόνιας εμπειρίας του.

Μάλιστα τα αποτελέσματα των εξετάσεων παραδίδονται και ψηφιακά στους ασθενείς. Μπορούν επίσης να αποσταλούν ηλεκτρονικά προς διευκόλυνσή τους, με την τήρηση πάντα όλων των κανόνων που διέπουν τα προσωπικά δεδομένα.

Η νέα Μονάδα του ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ θα δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 06:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ κ. Φίλιππος Γουρλής δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο οικονομικών δυσχερειών για τη χώρα, κρίναμε πως υπάρχει έντονη ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγειάς στο κέντρο της πόλης, για αυτό και προχωρήσαμε σε μία επένδυση η οποία θα καλύψει όλους τους κατοίκους με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Άλλωστε ακόμη και μέσα στην κρίση οι Όμιλοι πρέπει να τολμούν και να επενδύουν στη χώρα, στηρίζοντας τον τομέα της ανάπτυξης και της απασχόλησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ