ΙΑΣΩ: Σεμινάριο για την 3D/4D υπερηχογραφία στη Μαιευτική & Γυναικολογία

  • Ρούλα Τσουλέα
σεμινάριο
Το σεμινάριο 3D/4D VISUS Course θα αρχίζει το πρωί και θα ολοκληρώνεται έως τις 5 το απόγευμα.

Σεμινάριο για την υπερηχογραφία τριών και τεσσάρων διαστάσεων στην Μαιευτική και Γυναικολογία θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου 2023 στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από  το Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής του ΙΑΣΩ. Θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του νοσοκομείου και στο Τμήμα Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής. Διευθυντής του Τμήματος είναι ο κ. Αριστείδης Αντσακλής, καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας, Εμβρυομητρικής & Περιγεννητικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ.

Το σεμινάριο είναι το δεύτερο 3D/4D VISUS Course – ένα από τα πλέον γνωστά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στη 3D/4D υπερηχογραφία στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Σκοπός του είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στην υπερηχογραφία και η εκπαίδευση στις νεότερες τεχνικές της (ιδίως στην τρισδιάστατη και τετραδιάστατη). Εκτός των διακεκριμένων Ελλήνων ομιλητών, για τις ανάγκες του θα συμμετάσχουν και εξειδικευμένοι ιατροί στον τομέα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής από την Ευρώπη, καθώς και ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι.

Επιστημονικά Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Αντσακλής, επίκουρος καθηγητής της Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και συνεργάτης του Τμήματος Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής ΙΑΣΩ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, διότι συμπεριλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΔΩ.