ΙΑΣΩ General: Μόλις με 20€ οι ιατρικές επισκέψεις!

  • Iatropedia
Νέες μειωμένες τιμές στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ General. Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General προχώρησε σε μείωση τιμών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της προκειμένου να εξασφαλίσει στο ευρύ κοινό πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Έτσι με βάση τις νέες μειωμένες τιμές η επίσκεψη στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες (παθολόγος, καρδιολόγος, ορθοπαιδικός, κ.α.) προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 20 Ευρώ.

Η ιατρική επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνεκτίμηση αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων και οδηγίες από τον Ιατρό, ενώ παράλληλα, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ΙΑΣΩ General συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ τόσο για τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς (νοσηλευόμενους) ασθενείς.

Πότε λειτουργούν

Τα Tακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Διαθέτουν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικό

Αιματολογίας

Γαστρεντερολογικό

Δερματολογικό

Ενδοκρινολογικό

Καρδιολογικό

Νευρολογικό

Nευροχειρουργικό

Νεφρολογικό

Ορθοπαιδικό

Ουρολογικό

Οφθαλμολογικό

Oγκολογικό

Παθολογικό

Πνευμονολογικό

Ρευματολογικό

Χειρουργικό

Ωτορινολαρυγγολογικό (Ω.Ρ.Λ.)

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στo τηλ. 210 650 2000, σε 24ωρη βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν