ΙΑΣΩ: Διαγωνισμός με δωρεάν μαστογραφίες για τον Μήνα Μαστού

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΣΩ
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, ο οποίος εορτάζεται τον Οκτώβριο κάθε έτους.

Διαγωνισμό με τον οποίο προσφέρει δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε 20 γυναίκες πραγματοποιεί η Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ.  Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω των ιστοσελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram).

Όπως ανακοίνωσε το ΙΑΣΩ, ο διαγωνισμός διοργανώνεται με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, ο οποίος είναι ο Οκτώβριος κάθε έτους.

Για να λάβουν μέρος, οι ενδιαφερόμενες πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα του ΙΑΣΩ στο Facebook ή στο Instagram. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνουν like/follow στη σελίδα @omilosiaso και tag/mention μία φίλη τους στο post του διαγωνισμού. Με αυτό τον τρόπο δηλώνουν συμμετοχή στην κλήρωση για τις 20 ψηφιακές μαστογραφίες.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως τις 25 Οκτωβρίου 2020. Οι νικήτριες θα βγουν με κλήρωση. Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στις 26 Οκτωβρίου 2020. Οι 10 από αυτές θα αναδειχθούν από το Facebook και οι υπόλοιπες 10 από το Instagram.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο link: https://bit.ly/iaso_terms