Οι Top-3 τροφές για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

  • Iatropedia
Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος. Ενώ αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί από διάφορες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, η περιφερική νευροπάθεια και η αθηροσκλήρωση, πολλές φορές οφείλεται σε δευτερεύοντες παράγοντες του τρόπου ζωής.

Για εκείνους των οποίων η κατάσταση δεν είναι αποτέλεσμα μιας υποκείμενης ασθένειας που απαιτεί ιατρική παρέμβαση για τη σωστή αντιμετώπιση και διαχείρισή της, υπάρχουν ορισμένα απλά πράγματα που μπορούν να κάνουν στο σπίτι, για να βελτιώσουν αποτελεσματικά την ικανότητα του σώματος να διανέμει σωστά πλούσιο σε οξυγόνο αίμα σε όλο το σώμα.

Μία τέτοια μέθοδος είναι η κατανάλωση συγκεκριμένων βοτάνων που έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση:

Πιπέρι Καγιέν

Έχει την ιδιότητα να διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και γι΄αυτό είναι πολύτιμο στην καταπολέμηση των κυκλοφορικών προβλημάτων.

Τζίντζερ

Η ρίζα του τζίντζερ είναι ένα φυσικό αγγειοδιασταλτικό και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματική στο άνοιγμα των αιμοφόρων αγγείων, που επιτρέπει σε περισσότερο αίμα να διέλθει από αυτά.

Μαϊντανός

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα για την κυκλοφορία του αίματος. Γι' αυτό και υπάρχουν πολλά συμπληρώματα με μαϊντανό. Όπως και το τζίντζερ, ο μαϊντανός είναι ένα φυσικό αγγειοδιασταλτικό.

http://poorcirculation.net/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακή κυκλοφορία αίματος; Όλα τα σημάδια SOS

Πώς αντιδράμε όταν πέφτει η πίεση του αίματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν