Η Pharmathen στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για τα παιδιά της “Φλόγας”

  • Iatropedia
Ο Όμιλος Pharmathen στάθηκε, για ακόμα μια φορά, στο πλευρό του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», συμμετέχοντας με μια ομάδα από 70 και πλέον δρομείς, αποτελούμενη από εργαζόμενους, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στηρίζοντας την συμμετοχή του συλλόγου στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Pharmathen έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά και ειδικά τα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», έτσι ώστε να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε μία καλύτερη ζωή. Εδώ και 8 χρόνια η Pharmathen στηρίζει το δύσκολο έργο του Συλλόγου με διάφορους τρόπους, όπως η οργάνωση μουσικών και κοινωνικών εκδηλώσεων για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των σκοπών της «Φλόγας» ή οργάνωση Χριστουγεννιάτικων παιδικών εκδηλώσεων, κ.λπ.

Το έργο που έχει εμπνευστεί και υλοποιεί η ΦΛΟΓΑ, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και γι αυτό το λόγο η Pharmathen έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την ηθική και υλική υποστήριξη του αγώνα που δίνουν οι γονείς και τα μέλη της “Φλόγας” για όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή καρκίνου. 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Pharmathen έτρεξαν για πρώτη φορά για τη ΦΛΟΓΑ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, αποτελώντας με την κίνηση αυτή ένα λαμπρό παράδειγμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν