Η Pfizer Hellas Band στο πρωτοχρονιάτικο γεύμα αγάπης του ΚΥΑΔΑ

  • Ρούλα Τσουλέα
Pfizer Hellas
Το πρωτοχρονιάτικο γεύμα του ΚΥΑΔΑ για τους αστέγους και τους απόρους έντυσε μουσικά η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer.

Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Hellas Α.Ε., γιόρτασε τη νέα χρονιά μαζί με τους άπορους, άστεγους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας στο καθιερωμένο, πρωτοχρονιάτικο γεύμα, που διοργάνωσε την πρώτη ημέρα του 2020 το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Η Pfizer Hellas Band συνόδευσε με αγαπημένες ελληνικές μελωδίες το γεύμα περισσότερων από 1.200 παρευρισκόμενων, ενισχύοντας για πρώτη φορά με ζωντανή μουσική το γιορτινό κλίμα και την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής, που δημιούργησε με αγάπη και φροντίδα το ΚΥΑΔΑ.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα στη συνεργασία της ορχήστρας με τον κυρίως επιχειρησιακό βραχίονα άσκησης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αθηναίων. Στόχος είναι η διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και σε άλλες δομές του ΚΥΑΔΑ εντός του τρέχοντος έτους.

Καλύτερη ζωή των ωφελουμένων

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas που μια τέτοια ημέρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ήταν κοντά μας για να προσθέσουμε όλοι μαζί μια νότα χαράς στις ζωές αυτών των ανθρώπων. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να κάνει καλύτερη τη ζωή των ωφελουμένων μας, που δοκιμάζονται καθημερινά από την έλλειψη στέγης και την έλλειψη οικονομικών πόρων», ανέφερε ο κ. Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, δήλωσε σχετικά: «Διανύοντας τον έβδομο πια χρόνο δραστηριότητας της Pfizer Hellas Band και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας στην Ελλάδα,  κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με το ΚΥΑΔΑ για να προσφέρουμε στιγμές χαράς στους συνανθρώπους μας, που προσφεύγουν για βοήθεια στα προγράμματα του Κέντρου. Και δεν θα μπορούσαμε να εγκαινιάσουμε αυτή τη νέα πρωτοβουλία με καλύτερο τρόπο από τη συμμετοχή μας σε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, που υπηρετεί – πέραν όλων των άλλων – το δικαίωμα όλων στη γιορτινή χαρά και στη ψυχαγωγία».