Η περίεργη περίπτωση της νέας υφυπουργού Υγείας Ζέτας Μακρή!

  • Iatropedia
Πριν από έναν χρόνο δεν ήταν καν βουλευτής. Σήμερα κατέχει θέση υφυπουργού στη νέα κυβέρνηση. Η Ζέτα Μακρή νέα υφυπουργός Υγείας, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές μέσα στη νέα κυβέρνηση.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Πριν από έναν χρόνο δεν είχε κατορθώσει να μπει στη Βουλή. Από σήμερα όμως θα «διαμένει» στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας. Η βουλευτής Μαγνησίας Ζέτα Μακρή, που είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες στη νέα κυβέρνηση, πρέπει να θεωρείται σίγουρα πολύ τυχερή.

Είχε βγει επιλαχούσα στις περσινές εκλογές. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ο θάνατος του Αθανασίου Νάκου, την έφερε ξανά στα βουλευτικά έδρανα αφού πήρε τη θέση του αμέσως μετά.

Χθες άλλη μια ανατροπή της ζωής την έβαλε στην κυβέρνηση: η άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη μόλις δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης, την έβαλε και στην κυβέρνηση αφού κλήθηκε να την αντικαταστήσει.

Η κ.Μακρή αναμένεται να αναλάβει τη θέση της παραιτηθείσας από τη ΔΗΜΑΡ Φωτεινής Σκοπούλη γεγονός που σημαίνει ότι θα αναλάβει τη δημόσια Υγείας όπως και έναν από τους μεγαλύτερους φορείς του υπουργείου Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αγκάθια του νέου υπ.Υγείας! Τι θα πρέπει να κουρέψει

Παραιτήθηκε πριν αναλάβει η Σ.Βούλτεψη! Νέος υπ.Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης. Υφυπουργοί: Αν.Μπέζας-Ζ.Μακρή

Αναζητούνται 92 εκατ. ευρώ από τα φάρμακα! Που θα βρεθούν

Απίστευτο: Έκοψαν παιδικούς σταθμούς για να κάνουν…δεξιώσεις! Το πάρτι του ΕΟΠΥΥ

Έρχονται νέες αυστηρές ποινές για γιατρούς, φαρμακοποιούς, εταιρείες με προεκλογικό άρωμα! Τι εξήγγειλε ο Λυκουρέντζος