Η κυρία που…αναστατώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη! Ποια τρελαίνει τον υπουργό υγείας

  • Iatropedia
Η "σχέση" τους κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλο το ίντερνετ αφού χιλιάδες γνωρίζουν γι αυτή αλλά ελάχιστοι την… ξέρουν. Ποια είναι η γυναίκα μυστήριο που αναστατώνει καθημερινά τον Άδωνι Γεωργιάδη

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δηλώνει το κορίτσι του Άδωνι Γεωργιάδη. Το πρόσωπο της κρύβεται πίσω από μια φιγούρα της Disney και κάνει χιλιάδες λάτρεις του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου twitter να ξεκαρδίζονται με τα καυστικά της σχόλια αλλά και τα αστεία.

Η «Αχ Κούλα» όπως δηλώνει ότι ονομάζεται είναι μια …γυναίκα που δε μοιάζει με όλες τις άλλες καθώς έχει κατορθώσει να στήσει με χιούμορ μια «ηλεκτρονική» σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά από δική της πρωτοβουλία φυσικά. Και ο υπουργός Υγείας όμως δεν παραλείπει συχνά πυκνά να της απαντά στις αναρτήσεις που τον περιλαμβάνει.

«Είναι η πιο πιστή μου θαυμάστρια» απαντά εκείνος γελώντας και με δόσεις αλαζονείας όταν τον ρωτούν για τη «σχέση» του με την «κυρία Υπουργού» όπως αυτοαποκαλείται η μυστική του «ακόλουθος» στο Twitter.

Η κατά δήλωση της ηλεκτρονική “κυρία υπουργού” δε διστάζει όμως να κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, να του σηκώνει … παντόφλα όταν της αντιμιλά αλλά και να του εκφράζει δημοσίως τα «συναισθήματα» της.

Η «κυρία υπουργού» βγάζει και …παντόφλα όταν χρειάζεται.

Βέβαια ενίοτε ασκεί και κριτική

Χαρακτηριστικοί είναι μάλιστα οι εικονικοί » διάλογοι» που στήνει το «κορίτσι» του Άδωνι Γεωργιάδη όπου μεταξύ άλλων τον καλεί είτε να «μην ξεχάσει πάλι να βγάλει τα σκουπίδια έξω» ή να την πάει βόλτα». Διάλογοι που θα παρέπεμπαν σε ένα κανονικό ζευγάρι και κάνουν τους followers της «κυρίας υπουργού» αλλά και του υπουργού Υγείας να λύνονται στα γέλια.

Η γνωστή στους φίλους της του twitter και ως @αχ Kούλα δεν παραλείπει να απευθύνεται στον κ. Γεωργιάδη με περισσή ευφυΐα λέγοντας του ακόμα και να μην «της βγάζει γλώσσα» ή να «σηκωθεί από το κρεβάτι για να την πάει μια βόλτα».

Έχει μπει μάλιστα τόσο στο ρόλο της που μόλις πριν λίγες ημέρες στη γιορτή του Αγίου Αθανασίου έσπευσε να ευχηθεί στον φίλο και συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη Θάνο Πλεύρη υποσχόμενη ότι το βράδυ θα τον επισκεφθούν στο σπίτι.

Η «κυρία υπουργού» που δεν είναι γνωστή παρά μόνο με το ψευδώνυμο της, μπορεί να λέει συχνά σ αγαπώ στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά δεν παραλείπει να πάρει πολιτική θέση και να του τα «χώσει» για την τρομοκρατία, το «25 ευρω», τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και για την απόδραση Ξηρού.

Μόλις χθες μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να της απαντήσει σε ανάρτηση της για την υπόθεση Ξηρού.

Η «κυρία υπουργού» έχει μπόλικους followers (3230) όχι όμως όσους ο φανατικός του twitter Άδωνις Γεωργιάδης, που φθάνει αισίως τις 35.693.

Άλλωστε αξιοποιεί το κοινωνικό δίκτυο ακόμη και για να ανακοινώσει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν γιατρούς, φάρμακα και νοσοκομεία.

Άλλες εποχές άλλα ήθη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «πλαφόν» στα φάρμακα τρώει τους βαριά πάσχοντες! Υπ.Υγείας προς γιατρούς: «γράψτε γενόσημα»

Οι 250 “προύχοντες” του ΕΣΥ! Γιατροί δύο ταχυτήτων στα νοσοκομεία

Στα «όπλα» σήμερα οι γιατροί για τα σχέδια Άδωνι! Πανυγειονομική απεργία

Πρόεδρος ΕΟΦ κατά Κ. Χατζηδάκη για τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ: Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα