Η ιστορία μιας σερβιτόρας που έφερε δάκρυα χαράς σε όλο το internet (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Όταν οι Tim Young και Paul Hullings, δύο πυροσβέστες από το Νιου Τζέρσεϊ, τελειώσαν μια ιδιαίτερα μακρά και εξαντλητική βάρδια, αποφάσισαν να επισκεφθούν ένα τοπικό εστιατόριο για να φάνε κάτι πριν πάνε στα σπίτια τους. Κατά την άφιξή τους, η σερβιτόρα Liz Woodward παρατήρησε ότι οι δύο άνδρες ήταν σε κακή διάθεση μετά τα όσα είχαν αντιμετωπίσει εκείνη την ημέρα.

Για να βοηθήσει να τους φτιάξει το κέφι και να δείξει την εκτίμησή της για την υπηρεσία τους, η σερβιτόρα πλήρωσε τον λογαριασμό τους, κερνώντας το γεύμα τους. Όταν ανακάλυψαν την ανιδιοτελή πράξη της, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να ανταποδώσουν την καλοσύνη της με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Η Liz είχε αφήσει στους δύο πυροσβέστες ένα υπέροχη σημείωμα λέγοντάς τους ότι το γεύμα τους ήταν δωρεάν από μέρους της.

“Το πρωινό σας το πληρώνω εγώ σήμερα – Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνετε. Για την εξυπηρέτηση άλλων και για το ότι τρέχετε σε μέρη από τα οποία όλοι οι άλλοι τρέχουν να απομακρυνθούν. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο ρόλος σας, είστε θαρραλέοι, γενναίοι και δυνατοί … Σας ευχαριστώ που είστε τολμηροί και… badass κάθε μέρα! Με καύσιμο την Φωτιά και οδηγό το Θάρρος – τι μοναδικό παράδειγμα είστε. Ξεκουραστείτε λίγο τώρα! – Liz”

Ο Young στη συνέχεια δημοσίευσε το σημείωμα στο Facebook. Και από εκεί ξετιλύχτηκε το κουβάρι μιας μοναδικής ιστορίας.

Ο πυροσβέστης είπε σε όλους να επισκεφθούν το εστιατόριο της Woodward και τους ζήτησε να αφήσουν γερό πουρμπουάρ λόγω της εξαιρετικής της υπηρεσίας.

Οι πυροσβέστες τότε έμαθαν πως η Liz είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να φροντίσει τον πατέρα της, ο οποίος ζει πολύ δύσκολα μετά από ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Οι δύο πυροσβέστες διέδωσαν και αυτή την προσπάθεια της ευγενικής σερβιτόρας και έτσι σταδιακά, εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να προσφέρουν κάποια χρήματα για να τη βοηθήσουν.

Λόγω της κατάστασής του, ο πατέρας της Liz δεν είναι σε θέση να βγει από το σπίτι τους, επειδή χρειάζεται ένα ειδικό αμάξι για να τον μεταφέρει άνετα.

Η ιστορία της Liz εξαπλώθηκε στο internet και έφτασε μέχρι και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που έσπευσαν να την καταγράψουν ως παράδειγμα προς μίμηση για την ανθρωπιά και την ευγένειά της. Έτσι, χιλιάδες ακόμα άνθρωποι συνεισέφεραν στην προσπάθεια της Liz και συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να πάρει το ειδικό αυτοκίνητο που χρειάζεται για τον πατέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεύρυσμα στον εγκέφαλο: Ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα

Στο μυαλό ενός σχιζοφρενή: Έργα τέχνης από ανθρώπους με την ασθένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν