Οι Φαρμακλήδες τραγουδούν για τα παιδιά με καρκίνο!

  • Iatropedia
Οι Pharmaκλήδες (Φαρμακλήδες) είναι μια μουσική παρέα η οποία αποτελείται από εργαζομένους στην φαρμακοβιομηχανία Pharmathen, καθώς και μέλη των οικογενειών τους. Η κομπανία σχηματίστηκε στα τέλη του 2007 και υποστηρίχθηκε θερμά από την διοίκηση της εταιρείας.

Από το 2008 οι Pharmaκλήδες άρχισαν να δίνουν τις πρώτες τους συναυλίες κυρίως προς τους εργαζομένους και συναδέλφους στην Pharmathen. Παράλληλα οι Pharmaκλήδες άρχισαν και την φιλανθρωπικές τους δράσεις παίζοντας δωρεάν σε εκδηλώσεις συλλόγων και κοινωφελών οργανισμών, ενώ από το 2010 διοργανώνουν μια ετήσια εκδήλωση για την στήριξη του συλλόγου «Φλόγα».

Σκοπός των Pharmaκλήδών, πέρα από την διασκέδαση τους, είναι να κρατήσουν ζωντανή την Ελληνική μουσική παράδοση. Ιδιαίτερα δε την παράδοση του γλεντιού όπως αυτή εξελίχτηκε μέσα στον χρόνο, και μεταφέρθηκε από το πανηγύρι του χωριού στα αστικά κέντρα, καθώς και μέσα από το ρεμπέτικο στα κλασικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και αργότερα στις μεγάλες λαϊκές μουσικές σκηνές.

Οι Pharmaκλήδες σήμερα είναι μια μεγάλη μουσική παρέα που αποτελείται από περισσότερους από 20 μουσικούς και τραγουδιστές.

Στο πλαίσιο αυτό οι Φαρμακλήδες εν τέχνη πραγματοποιούν εκδήλωση για τη ΦΛΟΓΑ στις 12 Ιουνίου στις 2100 το βράδυ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 289 στον Άγιο Δημήτριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν