Η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. θριάμβευσε στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο - ΔΗ.Κ.Ι. - Ι.Σ.Α. ,η παράταξη της ευθύνης, της συνέπειας και της διεκδίκησης, αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, των εκλογών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πετυχαίνοντας αυτοδυναμία με το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της και αυξάνοντας τη δύναμή της, κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες, από τις αρχαιρεσίες του 2014 (54,7% έναντι 35,4%).

Διαβάστε τι αναφέρουν:

Η φωνή των γιατρών της Αθήνας είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Η ΔΗ.Κ.Ι. –Ι.Σ.Α. με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, θα σταθεί μαχητικά απέναντι σε κυβερνητικές πολιτικές που υποβαθμίζουν το κύρος του ιατρικού κλάδου και θα αγωνιστεί αποφασιστικά, για την επαγγελματική επιβίωση και την αξιοπρέπεια των ιατρών της Αθήνας.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. και επικεφαλής της ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης, τονίζει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, το σύνολο των συναδέλφων ιατρών, για αυτή τη μεγάλη νίκη. Η ευθύνη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, όμως η εμπιστοσύνη των συναδέλφων, μας οπλίζει με πείσμα και αποφασιστικότητα για τα επόμενα βήματά μας που θα κάνουμε όλοι μαζί για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Το ποσοστό που πετύχαμε είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου και αποτελεί βαθιά παρακαταθήκη για τις επόμενες νίκες που θα έρθουν»