Η αλήθεια για την αποχώρηση του 12χρονου Ρώσου! Γιατί έφυγαν μάνα και γιος

  • Iatropedia
Στη Γερμανία συνεχίζει, τελικά την αποκατάσταση ο μικρός Ρώσος που πριν από λίγες ημέρες είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο μετά από δεκάδες μαχαιριές που δέχθηκε χωρίς λόγο από 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ. Γιατί αποχώρησε τελικά από την Ελλάδα η μητέρα του;

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Γερμανία συνεχίζει το παιδί την αποκατάσταση μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα η Ρωσίδα μητέρα άλλαξε στάση απέναντι στις ελληνικές αρχές και αποφάσισε να φύγουν μαζί με τον 12χρονο εκτός Ελλάδος, στη Γερμανία.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι διαμήνυσε στις ελληνικές αρχές μέσω του δικηγόρου της,πως τελικά θα συνεννοηθεί με την ιδιωτική ασφαλιστική της εταιρεία για τη συνέχεια της θεραπέιας του μικρού, στο εξωτερικό. Άλλωστε το παιδί που παρουσιάζει τραύματα σχεδόν σε όλο του το κορμί, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ως συνέπεια των άγριων χτυπημάτων. Γι αυτό και θα απαιτηθούν αρκετές φυσιοθεραπείες και αγωγές για να μπορέσει να συνέλθει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η Ρωσίδα μέσω του δικηγόρου της ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να διακόψουν κάθε πληροφόρηση προς τα ΜΜΕ σχετικά με την ίδια και την πορεία της υγείας του 12χρονου. Φαίνεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού καθώς ήδη πολλές λεπτομέρειες της υγείας του έχουν διαρρεύσει τόσο σε Ελληνικά όσο και σε Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης. Δυσαρέσκεια υπήρχε ιδιαίτερα για την αποκάλυψη από μικρή μερίδα ΜΜΕ ότι το παιδί πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Μάλιστα η μητέρα φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένη από συνεχείς πιέσεις που δέχεται από ΜΜΕ για την αποκάλυψη διαφόρων πληροφοριών.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η μητέρα είχε δηλώσει στους εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας ότι επιθυμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα καθως ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη από την άμεση αντίδραση των γιατρών και των υγειονομικών μονάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρίσιμη εβδομάδα για τον 12χρονο Ρώσο! Τι θα δοκιμάσουν οι γιατροί

«Θέλω να μείνουμε εδώ»! Τι είπε η μητέρα του 12χρονου που τραυματίστηκε από τον ανιματέρ

Δωρεάν εξετάσεις αλλά με καθυστέρηση για ανασφάλιστους! Γιατί αργεί το «εισιτήριο»

Ελληνική απόβαση στην Κίνα! Τεχνογνωσία και φάρμακα στην Αν.Ασία

Από κόσκινο και πάλι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα