Η ΑΧΑ ασφαλιστική ανατρέπει τα δεδομένα στα προγράμματα Υγείας

  • Iatropedia
Σχεδιάστε το πρόγραμμα Υγείας που σας ταιριάζει. Το “MEDIΣυν” από την ΑΧΑ Ασφαλιστική. Το πρόγραμμα “Mediσυν” είναι ένα νέο, σύγχρονο πρόγραμμα κάλυψης δαπανών υγείας που προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη τόσο δικής σας όσο και της οικογένειάς σας.Απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να καλύψετε όλα τα έξοδα νοσηλείας καθώς και αυτά της εξωνοσοκομειακής φροντίδας, με προσιτό κόστος.

Η εξασφάλιση της Υγείας αποτελεί βασική ανάγκη του Έλληνα καταναλωτή και των οικείων του, ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε. Το νέο πρόγραμμα Υγείας εξασφαλίζει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας συνθήκες νοσηλείας και υπηρεσίες υγείας εντός και εκτός νοσοκομείου, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, αλλά και με μεγάλη ευελιξία ως προς το σχεδιασμό των καλύψεων.

Η ΑΧΑ ασφαλιστική παρέχει την δυνατότητα να νοσηλευτείτε στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια της χώρας με κάλυψη νοσηλείας σε Α΄θέση. Αναλαμβάνει επίσης, την απευθείας εξόφληση των αναγνωρισμένων εξόδων νοσηλείας σας, εάν επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο. Αυτή τη στιγμή η ΑΧΑ είναι συμβεβλημένη με περισσότερα από 20 νοσηλευτήρια.

Το πρόγραμμα, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε να συμμετάσχετε στο σύνολο των δαπανών νοσηλείας σας έως του ποσού που επιθυμείτε μειώνοντας έτσι τα ασφάλιστρά σας και καλύπτοντας το ποσό απαλλαγής μέσω παράλληλης χρήσης Ομαδικού ασφαλιστηρίου ή μέσω του Ταμείου κύριας Κοινωνικής σας ασφάλισης.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Η ΑΧΑ ασφαλιστική, επιπλέον, σας παρέχει:

– Κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος έως € 300, για τα πρώτα έξοδα (ακτινογραφίες, φυσικοθεραπείες κ.λπ.) εντός και εκτός οποιουδήποτε νοσοκομείου.

– Ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό ή 50χλμ από την κατοικία σας (επείγουσα νοσηλεία, υγειονομική μεταφορά, επίσκεψη συγγενή, μετάφραση εγγράφων, παράταση διαμονής, αποστολή φαρμάκων).

– Πλήρη κάλυψη του Φ.Π.Α στις νοσηλείες σας.

– Εξωνοσοκομειακή φροντίδα: Επιπλέον, μπορείτε να καλύψετε δαπάνες εξωνοσοκομειακής φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας, με την προσθήκη των παροχών πρωτοβάθμιας περίθαλψης με προσιτό κόστος.

– Διαγνωστικές εξετάσεις έως € 1.800 ανά έτος

– Δωρεάν ετήσιο check up,

– Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις

-Φυσικοθεραπευτική φροντίδα

Και δεν σταματά σε αυτά. Τα επιπλέον οφέλη συνεχίζονται με:

– Εκπτώσεις στα οικογενειακά σας ασφάλιστρα, εάν είστε κάτοικος εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης καθώς και εάν είστε ήδη πελάτης της ΑΧΑ με άλλο ασφαλιστήριο.

– 24ωρη γραμμή υγείας για παροχή ιατρικών συμβουλών και καθοδήγησης αναφορικά με τις καλύψεις σας.

– Επιπλέον προνόμια από συνεργαζόμενους παρόχους υπηρεσιών υγείας.

– Δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος που έχετε σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες σας κάθε χρόνο.

– Δυνατότητα επιλογής κάλυψης αποπληρωμής ασφαλίστρων, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας σας για εργασία.

– Οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού στο Εξωτερικό.

– Φοροαπαλλαγή από τα ασφάλιστρα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επισκεφτείτε το www.axa.gr και υπολογίστε τώρα τα ασφάλιστρά σας.