Γιατροί προς Λυκουρέντζο: Πληρώστε τώρα τα χρέη σας! Δεν έχουμε χρήματα για τις οικογένειές μας

  • Iatropedia
Με δύο επιστολές προς τους συναρμόιους υπουργούς Λυκουρέντζο και Μανιτάκη, οι γιατροί της Αθήνας (ΙΣΑ) ζητούν να πληρωθούν άμεσα τα παλιά χρέη προς τον κλάδο ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά ζητήματα βιοπορισμού.

Με επιστολή του ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας προς τον υπουργό Υγείας Αν.Λυκουρέντζο και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν Μανιτάκη ζητά να λυθούν άμεσα όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που δημιουργούν κολλήματα στην αποπληρωμή των οφειλών προς τους γιατρούς οι οποίοι δεν έχουν εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη εδώ και τρία χρόνια!

Από τον υπουργό Υγείας οι γιατροί ζητούν μάλιστα να προωθήσει ειδική νομοθετική ρύθμιση με την οποία να προσπερνιούνται ζητήματα που προκύπτουν με το ελεγκτικό συνέδριο το οποίο δεν εγκρίνει τον πρόχειρο λογιστικό έλεγχο για να πληρωθούν οι γιατροί.

Μάλιστα ο ΙΣΑ στην επιστολή του κάνει έκκληση να γίνει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση αυτή καθώς όπως τονίζει: «οι γιατροί πλέον βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αδυνατώντας, παρελθόντος του χρόνου, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να διασφαλίσουν τα μέσα βιοπορισμού της οικογένειάς τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πολυέξοδος ΕΟΠΥΥ και οι κόντρες στην Υγεία! Πως βγήκαν τα μαχαίρια λόγω τρόικας

Πόσα φάρμακα πούλησαν οι φαρμακευτικές εταιρείες τα τελευταία 3 χρόνια! Οι πωλήσεις, τα χρέη και οι διαμαρτυρίες

Γιατί δε μειώνονται οι τιμές στις διαγνωστικές εξετάσεις; Τι είπαν από τον ΕΟΠΥΥ στην τρόικα

Μυστικές συναντήσεις για κοινό μέτωπο κατά του κακοπληρωτή ΕΟΠΥΥ! Τι ετοιμάζουν οι φορείς

Αλλάζουν όλα στις εξωσωματικές! Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν