Γεωργιάδης: Η υπηρεσία ηλεκτρονικών ραντεβού έχει μειώσει τον χρόνο αναμονής για αιματολογικές εξετάσεις

  • Iatropedia newsroom
Γεωργιάδης
Ικανοποιημένος με την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος ραντεβού της ΗΔΙΚΑ φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τους πολίτες να κλείσουν ραντεβού ηλεκτρονικά μέσα από τη νέα πλατφόρμα για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές.

Ο Υπουργός δηλώνει πως μετά την 1η Μαϊου, έχει μειωθεί ο χρόνος αναμονής στα ραντεβού, ενώ υπενθυμίζει ότι η διεξαγωγή των εξετάσεων είναι δωρεάν.

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού Υγείας στο Χ (πρώην Twitter): 

«Τον Ιανουάριο που ανέλαβα υπουργός υγείας διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αν το κατόρθωνες οι αναμονές ήταν πάνω από 1 μήνα. Με την ενεργοποίηση, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της HΔΙΚΑ την 1η Μαΐου, δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν τώρα εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή ενώ η πραγματοποίηση των εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν! Προχωράμε, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας για το καλό όλων. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο http://finddoctors.gov.gr», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Φωτογραφία iStock

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υγείας: Πως να κλείσετε ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις