GENESIS Pharma: Χρυσή βράβευση για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας

  • Iatropedia
Για ακόμα μια χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη, η GENESIS Pharma απέσπασε χρυσή βράβευση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης-CR Index. Η GENESIS Pharma, πήρε μάλιστα και ειδικό βραβείο Best progress gold award, ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιρειών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold.

Η GENESIS Pharma, πήρε μάλιστα και ειδικό βραβείο Best progress gold award, ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ των εταιρειών που βρέθηκαν στο επίπεδο Gold.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που έχει αναπτύξει η GENESIS Pharma θέτει ως προτεραιότητες την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, θετικές κοινωνικές παρεμβάσεις που απευθύνονται σε ευπαθείς ομάδες αλλά και τη νέα γενιά και την υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική.

Πρόκειται για μια δέσμευση που εμπλέκει το σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας και διευρύνεται κάθε χρόνο, με νέες πολιτικές και δράσεις που απαντούν στις προσδοκίες των επαγγελματιών υγείας, των εργαζομένων της και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία διακρίνεται στο CR Index, γεγονός που επιβεβαιώνει την προσήλωσή της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης και διαφάνειας που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της με τους συμμετόχους της

Στην εκδήλωση απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, ο κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Η αξία που δημιουργεί μια εταιρεία για τους συμμετόχους της είναι μια αξία που επιστρέφει πίσω σε αυτή με πολλούς τρόπους. Οι ειλικρινείς και διαφανείς σχέσεις που έχουμε χτίσει στην αγορά μας, με τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και κοινωνικούς εταίρους, αλλά και οι αξίες της ακεραιότητας, του επαγγελματισμού και της ανταπόδοσης με τις οποίες δουλεύουμε διαχρονικά, μας έχουν ανταμείψει με εμπιστοσύνη και στήριξη. Αυτή είναι η πιο σημαντική επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στην GENESIS Pharma σε θέματα ΕΚΕ. Και βέβαια ακολουθούν οι σταθερές και διαρκώς βελτιωμένες διακρίσεις μας στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης. Για το μέλλον βάζουμε στόχο όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε, αλλά και να μπορούμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων αλλά καταρχήν τις υψηλές προσδοκίες που έχουμε οι ίδιοι από την εταιρεία μας».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η GENESIS PHARMA

Η GENESIS Pharma αποτελεί μια πρωτοπόρο ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες πρωτότυπες θεραπείες, ενώ υπήρξε η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία -και παραμένει η μόνη- με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.

Με έδρα την Αθήνα και θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο, είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης για τις αγορές της ΝΑ Ευρώπης μερικών από τις σημαντικότερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν έρευνα αιχμής. Μεταξύ αυτών, οι Biogen και Celgene, δύο από τις τέσσερις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες βάσει κεφαλαιοποίησης στον κόσμο.

Έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, καθώς εισάγει τις περισσότερες καινοτόμες θεραπείες για όλα τα στάδια της νόσου, αλλά και στον τομέα της ογκολογίας-αιματολογίας, με πρωτοποριακά προϊόντα για κακοήθεις νόσους.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στη νεφρολογία, τη γαστρεντερολογία και τη ρευματολογία.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα.

Από το 2000 μέχρι σήμερα, έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, θέματα ποιότητας, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.

www.genesispharma.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν