Φοιτητές κατά Άδωνι στο Λονδίνο! Επεισοδιακή ομιλία στο Imperial (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Έλληνες και ξένοι φοιτητές επιτέθηκαν λεκτικά στον Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial college, επιθέσεις που ο ίδιος ο υπουργός απέδωσε σε ...ακροαριστερούς και κομμουνιστές!

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Κι ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφήμιζε χαρούμενος μέσω twitter την άφιξή του στην είσοδο του Imperial college του Λονδίνου όπου είχε προκληθεί να μιλήσει σε Έλληνες φοιτητές για την Υγεία σε καιρό κρίσης, εκείνοι μάλλον είχαν άλλα σχέδια.

Τι έγραφε πριν την επεισοδιακή του ομιλία στο twitter

Με το που πέρασε την είσοδο του αμφιθεάτρου ο υπουργός Υγείας, διάσπαρτοι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του καλώντας να τον να «πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν». Οι φωνές κατά Άδωνι συνεχίστηκαν για ώρα καθώς οι διαμαρτυρίες άρχισαν να αυξάνονται με συνέπεια ο ίδιος να αρχίζει να απαντά δια μικροφώνου και μάλιστα στα αγγλικά. «Έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς τη Δημοκρατία;» είπε ρητορικά για να ανταπαντήσουν και πάλι εκνευρισμένοι φοιτητές από τις θέσεις τους μέσα στο αμφιθέατρο.

Οι λεκτικές επιθέσεις και οι φωνές φοιτητών συνεχίστηκαν για ώρα με τον υπουργό Υγείας να απαντά εκνευρισμένα πλέον από το βήμα.

Μάλιστα κάποια στιγμή φοιτήτρια σηκώθηκε και διάβασε κείμενο εναντίον της πολιτικής Άδωνι στην Υγεία, στεκούμενη πλάι στον υπουργό Υγείας.

Οι διαπληκτισμοί του βέβαια με το κοινό δε σταμάτησαν αφού κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε να συνομιλήσει από κοντά με τους καθήμενους φοιτητές. Μάλιστα σε μία περίπτωση είχε εξαιρετικά έντονο διάλογο με έναν παραβρισκόμενο φοιτητή με τον οποίο ήρθε τετ-α-τετ.

Βέβαια αρκετές ώρες μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε ο κ.Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει και πάλι μέσω twitter ότι παρά τα εμπόδια από …ακροαριστερούς εκείνος μίλησε στους φοιτητές επί 2,5 ώρες.

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη (είχε επισκεφτεί και την Νορβηγία) θα συνεχιστεί στις Βρυξέλλες όπου θα παραστεί σε συνέδριο για την Υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν