Φιλικός αγώνας ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ με την ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τη Δευτέρα 22/10/2018, η νεοσύστατη ποδοσφαιρική της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ευπαθών πληθυσμών, αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος των ψυχικά ασθενών.

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, υπό το βλέμμα πολλών νοσηλευτών, οι οποίοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μετέφεραν το μήνυμα κατά του στίγματος της ψυχικής νόσου και της αρμονικής επανένταξης των ψυχικά πασχόντων στην κοινωνία.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έλαμψαν με την ποδοσφαιρική παιδεία τους και πρόσφεραν στιγμές συγκίνησης, καθώς έπαιζαν άκρως ανταγωνιστικά προκαλώντας τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων.

Σύνθεση Ομάδας Παλαιμάχων Παναθηναϊκού:

Γονιός, Γραμματικός, Δαφνής, Διαμαντόπουλος, Θυμιόπουλος, Κούκης, Κρασώνης, Οικονομίδης, Πατσιαβούρας, Ρότσα, Τομαράς Παν., Τομαράς Πέτρος, Τομαράς Στ., Φιλιπποπολίτης, Φούκος, Χωραφόπουλος.

Επίσης τον ποδοσφαιρικό αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ.κ. Ροκίδης, Βαλαβάνης, Λιαλιάμος, Χριστοφόρου, Φιλιπποπολίτης Κ.

Σύνθεση Ποδοσφαιρικής Ομάδας ΠΑΣΥΝΟ: Αβραμίδης, Αλεξός, Δάγλας, Δημητρίου, Καλαποθαράκος, Καπελάνος, Κιούσης, Κοτσάτος, Κούρτης, Μαντζανάς, Μιφλίδης, Μπίζας, Παλαιολόγος, Παπανδρέου, Παραράς, Πιστόλας, Πίτσος, Πολυκανδριώτης, Πουρλικης, Ρουμελιώτης, Ρουσσόπουλος, Σαλικίδης, Τζιάτζιος, Τούσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλα τα ιστορικά μέλη της ομάδας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα, όσο και τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας, τις οποίες πρόσφεραν απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, προς την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και τα μέλη της (κ. Τασσόπουλο Ανδρέα, κ. Πολυκανδριώτη Τζαννή, κα Φαντάκη Μαρία, κα Θεοδωρακοπούλου Ανδριάνα), τα οποία αγωνιζόμενα για τον ίδιο ευγενή σκοπό, κάλυψαν εθελοντικά τον ποδοσφαιρικό αγώνα σε υγειονομικό επίπεδο.