Φασαρία και σκουπίδια έξω από τα νοσοκομεία παίδων στο Γουδί

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών γύρω από τα νοσοκομεία Παίδων στο Γουδί ανέδειξε με καταγγελία του ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙ, Γιώργος Αμυράς που αναφέρεται σε κατάσταση χάους.

Με την αναφορά- καταγγελία του που υπέβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, στο δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη ζητεί να μπει τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση…

Όπως περιγράφει, επικρατούν φασαρία μέρα και νύχτα, γίνεται παράνομη κατάληψη πεζοδρομίων και οδοστρώματος με οχήματα και αυτοσχέδιες σκηνές, υπάρχουν παντού σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια, ενώ αυτοσχέδιες τουαλέτες βρίσκονται σε κοινή θέα.

Αυτά συμβαίνουν γύρω από το νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού στο Γουδί προκαλώντας την έντονη ενόχληση κατοίκων, ασθενών καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου που πρέπει να ζει καθημερινά αυτήν την εικόνα.

Όπως αναφέρει ο κ. Αμυράς πρόκειται για κατάσταση χάους, δυσωδίας και επικινδυνότητας που ταλανίζει μια ολόκληρη περιοχή και τείνει να μετατραπεί μεταξύ άλλων σε υγειονομική βόμβα μια ανάσα από την είσοδο του νοσοκομείου Παίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν