Φαρμάκι επίτιμου κατά Τσίπρα για τα φάρμακα! Η “χάι τεκ” δήλωση Κ.Μητσοτάκη

  • Iatropedia
Ακόμη και οι πρώην πρωθυπουργοί υποκύπτουν τελικά στη μαγεία των social media και ειδικά του facebook. Τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για το θέμα της τροπολογία με τα φάρμακα που άναψε φωτιές σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Το σύγχρονο και όχι τον παραδοσιακό τρόπο επέλεξε ακόμη και ο Κ.Μητσοτάκης για να τοποθετηθεί στο θέμα των φαρμάκων.

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την τιμολόγηση των φαρμάκων επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε όλα τα ΜΜΕ και έχει κάνει πολλούς να αναζητούν την αλήθεια δεδομένου ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σύνθετο.

Η ΝΔ στη επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει να μειωθούν οι τιμές των γενοσήμων φαρμάκων λόγω συμφερόντων ενώ από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης με μια τροπολογία γεμάτη με θολά σημεία επιχειρεί να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook εξακοντίζει αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και σημειώνει χαρακτηριστικά : “»Το πρώτο προσόν ενός καλού πολιτικού είναι όταν κάνει ένα λάθος, να το αναγνωρίζει και να το επανορθώνει το ταχύτερο. Το φιάσκο που έπαθε με τα φάρμακα, ελπίζω να γίνει μάθημα στον κ. Τσίπρα.»

Να σημειωθεί ότι η μάχη για την περιβόητη τροπολογία Άδωνι θα δοθεί και από τα έδρανα της Βουλής δεδομένου ότι ψηφίζεται σήμερα Τετάρτη ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι θα την καταψηφίσει.