Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Ναι στα αντιηλιακά με συμβουλή φαρμακοποιού

  • Iatropedia
Με ραδιοφωνικό σποτ στους σταθμούς της βόρειας Ελλάδας προωθούν από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης την πρόληψη των εγκαυμάτων και του καρκίνου του δέρματος αλλά και την αναγκαιότητα να συμβουλευόμαστε όλοι τον φαρμακοποιό μας μεταξύ άλλων και για τα αντιηλικά προϊόντα που θα προμηθευτούμε για την προστασία του δέρματός μας...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Επικοινωνιακή καμπάνια με στόχο την προώθηση του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και των προϊόντων του φαρμακείου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Το εν λόγω σποτ ακούγεται σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας, αναφέρεται στην πώληση αντιηλιακών και άλλων προϊόντων φαρμακείου και ενώ κάνει λόγο και για την επιστημονικότητα του φαρμακοποιού.

Διαβάστε το ηχητικό:

«Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι φίλος μας. Όμως ακόμα μεγαλύτερος φίλος μας είναι ο φαρμακοποιός μας. Γιατί μόνο ο φαρμακοποιός θα μας ενημερώσει και θα μας συμβουλέψει για το αντιηλιακό που χρειαζόμαστε για την ακμή, τη φωτογήρανση, τις πανάδες και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Και μόνο ο φαρμακοποιός μας θα εγγυηθεί ως επιστήμονας υγείας για το αντιηλιακό προϊόν που μας προτείνει. Αυτό το καλοκαίρι έχουμε δύο φίλους. Τον ήλιο και το φαρμακοποιό μας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης».