Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Ναι στα αντιηλιακά με συμβουλή φαρμακοποιού

Με ραδιοφωνικό σποτ στους σταθμούς της βόρειας Ελλάδας προωθούν από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης την πρόληψη των εγκαυμάτων και του καρκίνου του δέρματος αλλά και την αναγκαιότητα να συμβουλευόμαστε όλοι τον φαρμακοποιό μας μεταξύ άλλων και για τα αντιηλικά προϊόντα που θα προμηθευτούμε για την προστασία του δέρματός μας...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Επικοινωνιακή καμπάνια με στόχο την προώθηση του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και των προϊόντων του φαρμακείου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Το εν λόγω σποτ ακούγεται σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας, αναφέρεται στην πώληση αντιηλιακών και άλλων προϊόντων φαρμακείου και ενώ κάνει λόγο και για την επιστημονικότητα του φαρμακοποιού.

Διαβάστε το ηχητικό:

"Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι φίλος μας. Όμως ακόμα μεγαλύτερος φίλος μας είναι ο φαρμακοποιός μας. Γιατί μόνο ο φαρμακοποιός θα μας ενημερώσει και θα μας συμβουλέψει για το αντιηλιακό που χρειαζόμαστε για την ακμή, τη φωτογήρανση, τις πανάδες και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Και μόνο ο φαρμακοποιός μας θα εγγυηθεί ως επιστήμονας υγείας για το αντιηλιακό προϊόν που μας προτείνει. Αυτό το καλοκαίρι έχουμε δύο φίλους. Τον ήλιο και το φαρμακοποιό μας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν