Εξιτήριο πήρε ο Φώτης Κουβέλης!

  • Iatropedia
Εξιτήριο από το Γ.Γεννηματάς πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος χθες το πρωί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και νοσηλεύθηκε για λίγες ώρες. Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ ενώ ήταν έτοιμος να πετάξει για Καβάλα ξαφνικά αισθάνθηκε έντονους κοιλιακούς πόνους και μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Έτσι κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ παρέλαβε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθει σε μια σειρά εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα ο κ Κουβέλης πάσχει από διαρροικό σύνδρομο εξαιτίας του οποίου αφυδατώθηκε με συνέπεια να αισθανθεί έντονες ζαλάδες και αδιαθεσία.

Ο κ. Κουβέλης αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου οι θεράποντες ιατροί για να καταπολεμήσουν την αφυδάτωση του έχουν βάλει ορό ενω του χορηγούν και φαρμακευτική αγωγή για να περιορίσουν τα συπτώματα του διαρροικού συνδρόμου.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους ο κ Κουβέλςη θα παραμείνει για νοσηλεία και σήμερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξετάσθηκε σήμερα για αναφερόμενο αίσθημα ζάλης. Υπεβλήθη σε κλινικό εργαστηριακό έλεγχο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου”.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί προτού επιβιβασθεί στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη Καβάλα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ ένιωσε ζαλάδα και ξαφνική αδιαθεσία.

Αμέσως οι συνεργάτες του τον μετέφεραν στο ιατρείο του αεροδρομίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Στη συνέχεια ο αρχίατρος του ιατρείου κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Η περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στη Μακεδονία και τη Θράκη ακυρώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκηνές Φαρ Ουέστ στο νοσοκομείο Κέρκυρας! Οι απολύσεις Άδωνι και οι αντιδράσεις-Βίντεο ντοκούμεντο

Διαγνωστικά με το …κιάλι! Χωρίς εξειδικευμένες εξετάσεις τα ελληνικά νοσοκομεία

Νέο χαράτσι από τη Δευτέρα στα φάρμακα! Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς