Έξυπνα τρικ υγείας για να κόψετε το κάπνισμα

  • Iatropedia
Μια πρώτης τάξεως ευκαρία για να κόψετε το κάπνισμα είναι η Κυριακή 31 Μαίου που είναι αφιερωμένη Παγκοσμίως κατά του καπνίσματος. Μάθετε έξυπνα τρικ για να σταμαήστε επιτέλους τη βλαβερή αυτή συνήθεια.

Για να κόψετε το κάπνισμα χρειάζεστε κάποιο κίνητρο. Ίσως ένα ισχυρό, προσωπικό λόγο ή θέλετε να προστατεύσετε την οικογένειά σας από το παθητικό κάπνισμα ή η σκέψη του καρκίνου του πνεύμονα σας τρομάζει.Επιλέξτε ένα λόγο που να είναι αρκετά ισχυρός για να αντισταθμίσετε την ανάγκη να καπνίσετε.

Ακουθήστε θεραπεία

Περίπου το 95% των ανθρώπων που προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα αν δεν ακολουθήσουν κάποια θεραπεία ή φαρμακευτική αγωγή δεν θα τα καταφέρετε. Ο λόγος είναι ότι η νικοτίνη είναι εθιστική.

Αντικαταστήστε την νικοτίνη

Όταν σταματήσετε το κάπνισμα, η έλλειψη νικοτίνης μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι, να έχετε κατάθλιψη και πολλά νεύρα.

Η θεραπεία αντικατάστασης της νικοτίνης μπορεί να βοηθήσει να μειώσετε αυτά τα συναισθήματα. Μελέτες δείχνουν ότι οι τσίχλες νικοτίνης, παστίλιες μπορούν να βοηθήσουν να διπλασιάσετε τις πιθανότητές να κόψετε με επιτυχία, το κάπνισμα.

Ασκηθείτε

Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα στέρησης. Όταν θέλετε να ανάψετε α ένα τσιγάρο, βάλτε τα παπούτσια τζόκινγκ και ξεκινήστε γυμναστική.

Τρώτε φρούτα και λαχανικά

Μην κάνετε δίαιτα, ενώ προσπαθείτε να κόψετε το τσιγάρο. Αντ 'αυτού, επικεντρωθείετε στην κατανάλωση περισσότερων φρούτων, λαχανικών και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Duke δείχνει τα τρόφιμα αυτά τα τσιγάρα γεύση φοβερή. Αυτό σας δίνει ένα πόδι στην καταπολέμηση πόθους σας, ενώ παρέχουν τις θρεπτικές ουσίες που καταπολεμούν τη νόσο.

πηγή:http://www.webmd.com