Έξι tips υγείας για να διώξτε τους πόνους στον καρπό!

  • Iatropedia
''Προτιμά'' περισσότερο τις γυναίκες από ότι τους άνδρες. Εμφανίζεται από το πουθενά με έντονο πόνο στον καρπό και κάθε κίνηση γίνεται με δυσκολία. Ο λόγος για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα για το οποίο υπάρχουν αποδεδειγμένες στρατηγικές για την πρόληψη του, αλλά μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες εμφάνισης του ακολουθώντας έξυπνα τρικ υγείας.

Μη βάζετε πολύ δύναμη στα χέρια σας.

Oι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν περισσότερη δύναμη από ό, τι χρειάζεται για να εκτελέσουν πολλές χειρωνακτικές εργασίες. Εάν η εργασία σας περιλαμβάνει μια ταμειακή μηχανή, για παράδειγμα, χτυπάτε τα πλήκτρα απαλά.

Να κάνετε συχνά διαλείμματα.

Διαλέξτε τη σωστή θέση

Εάν χρησιμοποιείτε ένα πληκτρολόγιο, να το κρατήσει στο ύψος του αγκώνα ή λίγο χαμηλότερα.

Βελτιώσει τη στάση σας. Λανθασμένη στάση του σώματος μπορεί να προκαλέσει τους βλάβες στους ώμους σας με συνέπεια να επηρεάσει τους καρπούς, τα δάχτυλα και τα χέρια.

Κρατήστε τα χέρια σας ζεστά. Είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν πόνο στο χέρι και ακαμψία εάν εργάζεστε σε ένα ψυχρό περιβάλλον. Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία στο χώρο εργασίας, χρησιμοποιείστε γάντια για να κρατούν τα χέρια και τους καρπούς σας ζεστό.

Γιόγκα. Ορισμένες στάσεις έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση, το τέντωμα και την εξισορρόπηση κάθε συνδέσμου του σώματος

Θεραπεία χεριών. Στοιχεία δείχνουν ότι ορισμένες τεχνικές εργοθεραπείας μπορεί να βελτιώσουν τα συμπτώματα του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα.

Θεραπεία με υπέρηχους. Η διάρκεια της θεραπείας με υπερήχους κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των συμπτωμάτων του συνδρόμου του καρπιαίου σωλήνα.

πηγή Mayo Clinic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν